Нови модели G 6000 EcoFlex съдомиялни 

01Всички знаем, че Miele продължава да следва слогана  ‘’Immer Besser’’.
С
ъдомиялните машини, са категория, която ни прави уникални в продължение на много години, винаги сме въвеждали нови технологии и промени на пазара в този сегмент. 
По-добри енергийни етикети, връзка с интернет са едни от подобрените характеристики на новите ни съдомиялни.

 

 

Новите модели G 6000 EcoFlexса вече факт и те ще заменят сегашните ни 45 и 60 см модели. Най-важната разлика от предходните ни модели е енергийната консумация.   На пазара има много съдомиялни с енергиен етикет А+++, Mieleуспя да постигне до Α+++-20% .

02Това се постига благодарение на новият  EcoTechтоплообменник. Той е поставен от дясната страна на съдомиялната и пренася топлината на водата от главния цикъл на измиване към  цикъла на изплакване, в рамките на една програма. 

Топлообменникът се състои от две отделни водни вериги - извита тръбна система и резервоар за вода, който я заобикаля. Принципа на работа на  EcoTechсистемата е следният:

1: Студената чиста вода за следващия цикъл на изплакване се подава в резервоара.

2: Горещата вода събрана в края на основното миене, се въвежда в топлообменника и се оставя да циркулира.

3: Циркулиращата вода прехвърля топлинната си енергия към студената чиста вода и тя  бавно се нагрява.

4: След като чистата вода е загрята , водата от основното миене  се източва и топлата чиста  вода се изпомпва в съдомиялната.

След като чистата вода, която влиза в съдомиялната е вече предварително загрята се изисква по-малко енергия, за да се приведе до необходимата температура.

Вътрешен дизайн

03 

3Dчекмедже  +

04 Сваляеми шипове в центъра и нов дизайн за захващане - Шиповете в средната част могат да бъдат преместени, за да се постигне равна повърхност. Допълнително, както се знае  централната част може да се  регулира по височина.

Новата дръжката на чекмеджето го прави още по удобно.

Новото 3Dчекмедже  + напълно заменя сегашното 3чекмедже.

 

 

05 FlexCare държач за чаши 


Регулируеми във височина  FlexCareдържачи за чаши в средната кошница с интегрирани силиконови държачи и специална повърхност със силиконови точици за задържане на малки чаши.

 

 

 

06

FlexAssistцветово кодиране

Подвижните елементи са оцветени в оранжево за по лесна настройка на кошниците, както и всички и подвижни елементи.

 

 

 

 

QuickPowerWash програма

07Всички познаваме програмата QuickPowerWash от последното ни поколение перални машини. Новите ни съдомиялни машини вече имат тази технология, която предлага добри почистващи резултати и сушене за средно замърсени съдове само за 58 минути. Имайте предвид, че конвенционалните таблетки за съдомиялни изискват 10 до 15 минути, за да се разтворят.Таблеткитеобикновенно  не са подходящи за кратки програми и не са ефективниприизмиване, за толкова кратко време.

Новите Miele UltraTabs Multi са специално разработени за  QuickPowerWash програмата, благодарение на техните съставки,  те се разграждат само за   2-3 минути  и позволяват съдовете да бъдат измити само за 58 минути.

Поздрави
Екипът на Miele България