Miele представя новия препарат за тъмни тъкани UltraDark

UltraDark е името на новия препарат за пране на черни и тъмни дрехи от Miele. В съответствие с мотото на фамилната компания „Immer Besser” (Винаги по-добри), Miele създава уникален препарат, който е идеално адаптиран за изискващите специална грижа тъмни материи. Той комбинира деликатно изпиране на тъканите заедно със специална грижа за кожата.

Ultra Dark big

 

 UltraDark предпазва тъмните тъкани от обезцветяване. Това се постига благодарение на т.н. анти-пилинг ефект. UltraDark съдържа малки количества от високо активен ензим, който е под формата на клетъчно гладки влакна, извършващи незначително триене на тъканта. Това прави дрехите да изглеждат по-свежи. Същевременно особено щадяща формула на този препарат свежда до минимум отстраняването на черния цвят, което позволява тъмните тъкани да запазят интензивните си цветове за дълго време.

UltraDark е допълнение на съществуващата продуктова гама на Miele и е продължение на гамата от перилни препарати. И UltraColor, и UltraDark имат по шест ензима, което е много повече от ензимите, съдържащи се в перилни препарати на конкурентни фирми. Но независимо, че имат много подобни формули, двата препарата се различават по отношение на някои вещества. В резултат на това двата продукта имат различни свойства, въпреки че са сходни. UltraDark е фокусиран върху защитата на влакната и поради това е по-деликатен към тъканите. Действието на UltraColor пък е съсредоточено върху ефективността на почистване.
UltraDark
не съдържа допълнителни багрила. Това дава възможност с него да се перат и многоцветни дрехи. UltraDark не е подходящ за коприна и вълна. Miele предлага на клиентите си продукта WoolCare за тези материи.
Препарат UltraDark се предлага в опаковка от 1.5 l (достатъчна за 60 изпирания) и дава отличен резултат при отстраняване на петна, дори при пране на ниска температура.
Перилните препарати на Miele са специално създадени за перални машини Miele и използването им гарантира перфектни резултати при пране. Miele осигурява оптимално взаимодействие на перилни препарати и перални машини за перфектно изпиране на дрехите. За целта се използва оптимално количество препарат, който прониква в дрехите и ги изпира перфектно.