Нова серия К20.000 хладилници от Miele

 

 Представяме ви  новото поколение хладилници Miele от серия K20.000,  с ширина 60 сантиметрa и нови, впечатляващи характеристики.
01Външният вид  се характеризира,  с  много минималистични форми със строги ъгли, модерен дизайн и изчистена визия без видими дръжки. Това е най-новата тенденция на пазара, която улеснява адаптирането на уреда в кухненската среда без дръжки, което го прави и и лесен за почистване.
Освен това, потребителят ще може да отваря и затваря уреда толкова пъти, колкото пожелае. Хладилникът на Miele от  поколение K20.000 и функцията Click2Open правят възможно многократното отваряне на хладилника, без досадно блокиране на вратата . Този проблем, който смущава много потребители в ежедневния им живот и оказва  негативно влияние при запазване свежестта на храната, вече е решен с функцията Click2Open.

 

02
 
Разбира се, ексклузивността на  Miele, не може да не се пренесе и при  новото поколение хладилници. Тенденция на пазара е да се изграждат кухни с вградени уреди, направени основно от стъкло. Miele подкрепя тази нова тенденция, като пуска на пазара свободностоящи хладилници с черна или бяла стъклена врата, същата като на уредите за вграждане от поколение Generation 6000. Имайки предвид това, клиентите могат да избират в зависимост от дизайна на тяхната кухня, цвета на  хладилника, като също могат и да се насочат и към класическия избор.

 

 

03Но има и още! exclusive
За първи път на пазара, Miele отново се разграничи от останалите, създавайки хладилник с врата „Черна Дъска“. Tова  означава, че може да рисувате и пишете  на дъската със специална тебеширена  писалка.

 

04
Може да напишете списък за пазаруване, съобщения, да съхраните рисунки от децата или каквото си друго поискате. Това е впечатляваща идея, която ще ви даде по-различно изживяване и ще развихри вашето въображение.
 
 
 
 
 
Нека да разгледаме и вътрешността на хладилника:
 
05С новия  XL интериор, хладилниците от поколение К20.000 предлагат повече пространство и удобство. Интериорът е по-дълбок и дори голяма тава за печене може да се побере в него. За сравнение, Поколението K10.000 е с дълбочина 30 см,  новото е със   7cм по-голямо  или 37 см.
 
 
06Всички нови модели хладилници имат  LED осветление от горната страна. Това означава, че крушките с нажежаема жичка вече са  в миналото. След отварянето на вратата светлината се увеличава бавно до пълно осветяване.

 

 

 
07Flexilight е иновативна концепция за осветление, която за първи път е въведена  при хладилниците на Miele от поколението K30.000. Това продължава и за моделиете, от  най-ново поколение.
 

 

 

 
 
08До сега, осветлението беше само в хладилника. С K 20.000, осветлението съществува и във  фризерната част. То е разположено по протежение на долния ръб на вратата на хладилника. По този начин се  осигурява еднаквото осветление на чекмеджетата на фризерната част и се  подобрява общата видимост .
 
 
 
 
 
 
Не на последно място трябва да се спомене, че за първи път Miele въвежда допълнително чекмедже, което се побира в хладилника на всички нива на рафтовете. Това чекмедже ще бъде маркетингово тагретирано като CompactCase- то е идеално място за съхранение на малки предмети като кутии, купички, чаши и др.
 
Новото Daily Fresh отделение е идеално за съхранение на плодове и зеленчуци. Високата влажност позволява на плодовете и зеленчуците да се съхраняват свежи,  дори и за  по-дълъг период.
 
Perfect Fresh и Perfect Fresh Pro ще присъстват в новата серия  K20.000, като единствената разлика с Daily Fresh , че освен настройката на нивото на влагата, по-ниската температура ще допринася за отличните условия за съхранение.
 
Освен това, има някои специални програми в новата серия K20.000:
 
Holiday mode: Позволява пестене на  енергия, при по продължителни периоди на отсъствие и предотвратява образуването миризми и плесен. 
 
Party mode: Температурта в хладилника се изравнява в целия му обем Всички знаем, че партитата изискват да се охладят бързо голямо количество храна и напитки. 
 
Sabbath mode: В този режим, управлението е изключено.
 
QuickCool Timer: QuickCool таймерът напомня на потребителя и предотвратява замръзването на напитките или спукването на бутилките.
 
Новите модели ще имат енергиен клас A++.
 
 
 Поздрави 
Екипът на Миле България