2017 082 01 В диалог с храната: Miele представи нов революционен начин за готвене на IFA Да приготвите риба в леден блок или телешко филе, обвито в пчелен восък? Без ледът да се разтопи, а восъкът да се разтече? Настъпва времето да преосмислите готвенето - с фурната Dialog от Miele. За първи път се разгръща технология, при която електромагнитните вълни реагират по интелигентен начин на консистенцията на храната.
прочетете повече...
oekoinstitut Miele Ви спестява време за да се наслаждавате на хубавите неща в живота В битката за най-добра енергийна ефективност програмните цикли са значително разширени в последните години. Независимо от реалните изискванияна потребителите, останалите производители на перални машини с цел спестяване на енергия и вода, удължатав изключително много програмите на пералните си..
прочетете повече...
01

Скъпи партньори,

Всички знаем, че Miele продължава да следва слогана ‘’ImmerBesser’’.
Съдомиялните машини, са категория, която ни прави уникални в продължение на много години, винаги сме въвеждали нови технологии и промени на пазара в този сегмент.
По-добри енергийни етикети, връзка с интернет са едни от подобрените характеристики на новите ни съдомиялни.
прочетете повече...

 02 Представяме ви новото поколение хладилници Miele от серия K20.000, с ширина 60 сантиметрa и нови, впечатляващи характеристики.
Външният вид се характеризира, с много минималистични форми със строги ъгли, модерен дизайн и изчистена визия без видими дръжки. Това е най-новата тенденция на пазара, която улеснява адаптирането на уреда в кухненската среда без дръжки, което го прави и и лесен за почистване
прочетете повече...
 03

 exclusiveMiele винаги изненадва с ексклузивни функции. Новите плотове за вграждане с функция TempControl сега са вече тук и са готови да приготвят дори и най-странните желания на всеки готвач.
Новата функция Tempcontrolозначава точно и прецизно контролиране на температурата и има следните предимства:
·Без риск от изгаряне на храната
·Без ръчна настройка на мощността
·Перфектна температура и температурна стабилност при всякакъв вид готвене
·Висока степен на безопасност

Ultra Dark

Miele представя новия препарат за тъмни тъкани UltraDark UltraDark е името на новия препарат за пране на черни и тъмни дрехи от Miele. В съответствие с мотото на фамилната компания „Immer Besser” (Винаги по-добри), Miele създава уникален препарат, който е идеално адаптиран за изискващите специална грижа тъмни материи. Той комбинира деликатно изпиране на тъканите заедно със специална грижа за кожата.

прочетете повече...