ultra White

Miele UltraWhite измива по-добре от всеки конкурент!
Водещото независимо потребителско списание в Дания “Tank” е тествало 21 различни препарати за бяло пране. Miele UltraWhite е бил тестван за първи път, както и други продукти на Procter&Gamble (европейският лидер Ariel) и Uniliever (марките Biotex, Omo). Представянето е било оценено на база изпирането на 14 различни типове петна, предотвратяване на посивяването на дрехите, както  и избелващите качества на препаратите.

научете повече

 01

Награди за дизайн

Непрекъснатото развитие и усъвършенстване е в основата на корпоративната дейност на Miele. Този начин на работа и стратегия се доказват с многобройните награди и отличия, които се получават непрекъснато от Miele от много години. Въз основа на тези награди се доказват качествата и техническата новост на уредите.
научете повече

 02

Miele награди

Непрекъснатото развитие и усъвършенстване е в основата на ккорпоративната дейност на Miele. Този начин на работа и стратегия се доказват с многобройните награди и отличия, които се получават непрекъснато от Miele от много години. Въз основа на тези награди се доказват качествата и техническата новост на уредите.
научете повече